Билки детокс (Le Erbe Depurative)

31.10лв

Билки детокс (Le Erbe Depurative)

Билки детокс (Le Erbe Depurative)

Състав:вода; екстракт от листа на бяла бреза (Betula pendula); екстракт от корени на глухарче (Taraxacum officinale); стабилизиран екстракт от листа на артишок (Cynara scolymus L., малтодекстрин); стабилизиран екстракт от бял трън (Silybum marianum); консерванти: натриев бензоат и калиев сорбат; оцветител карамел; регулатор на киселинността – лимонена киселина; сгъстител - гума ксантан; подсладител сукралоза.

Действие:

Билки детокс е хранителна добавка със съдържание на екстракти от бял трън, артишок, глухарче и бреза. Белият трън, артишокът и глухарчето са растения, известни със способността си да насърчават чернодробната функция. Заедно с екстрактът от бреза, те подкрепят прочистващата функция на организма. Растителните вещества, съдържащи се в Билки детокс стимулират естествената детоксикация на тялото.

Белият трън оказва отлична подкрепа на черния дроб, тъй като е мощен детоксикатор. Той помага за възстановяването на чернодробните клетки като премахва вредните токсини от тялото. Белият трън е ефективен при естествено преодоляване на последиците от употребата на алкохол, храни съдържащи пестициди, тежки метали и дори отрови.

С високо съдържание на силимарин и цинарин, екстрактът от артишок е изключително полезен за правилното функциониране на черния дроб. Някои изследвания показват, че тези съединения могат да ускорят регенерацията на чернодробната клетка. Едно от основните предимства на артишока е естествена защита която той може да осигури на черния дроб срещу хепатотоксичност. Той предпазва чернодробните клетки от увреждане, причинено от външни замърсители, канцерогени и токсини.

Като естествен диуретик, артишокът стимулира образуването на жлъчка и подобрява функцията на жлъчния мехур. Освен това подобрява храносмилането, стимулирайки по-ефективното разбивка на храните.

Антиоксидантите в екстракта от глухарче ще помогне да черния дроб да функционира правилно, като дори може да помогне за лечение при кръвоизлив в черния дроб. Глухарчето също помага за поддържане на оптималния жлъчен поток, който насърчава храносмилането и здравето на черния дроб.

Екстрактът от бяла бреза помага за премахване на токсини като пикочната киселина от кръвта чрез стимулиране на уринирането. Именно поради своите качества на диуретик, бялата бреза се грижи за доброто състояние на бъбреците и пикочните пътища, предпазвайки ги от възпаление и образуване на песъчинки и камъни.

Препоръчителен прием:1 мерителна чашка (20ml) дневно с чаша вода. Приемайте сутрин или 1 мерителна чашка разредена в бутилка вода през целия ден.

Количество: 500 ml


Добави към кошницата:

  • Модел: 105016
  • 939 Брой в наличност
  • Произведено от: Matt


Вашият IP адрес е: 54.81.150.27
Copyright © 2018 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.