Здраве за черния дроб - LIV TOTAL

29.29лв

Състав: silybum marianum, taraxacum officinale, raphanus-sativus, desmodium adscendens, магнезиев стеарат, силициев диоксид, желатин от животински произход (телешки) - твърда желатинова капсула.

Здраве за черния дроб - LIV TOTAL

Действие: Liv-total на Vit.O.Best е хранителна добавка, чиято формула съчетава в себе си най-добрите растителни екстракти, подпомагащи детоксикацията и регенерацията на черния дроб.

Подходящ е както за пречистване на черния дроб от остатъчни продукти в следствие на прекомерния прием на протеин, така и за защита срещу негативното влияние на някои медикаменти, про-хормони, наркотични вещества и алкохол.

Черният дроб участва в много и различни жизненоважни функции в човешкото тяло сред които пречистване на кръвта от натрупаните токсини, синтезирането на протеините и ензимите, разграждане на ненужния хемоглобин и инсулин и др.

Понякога поради физическо натоварване, прием на лекарства, алкохол или под влиянието на някои заболявания, функцията на черния дроб бива нарушена. В такъв случай е препоръчителна употребата на хранителна добавка като Liv-total на Vit.O.Best, която би могла да го предпази от увреждане и да подпомогне неговото възстановяване и оптимално функциониране в човешкия организъм.

Liv-total пречиства черния дроб от токсини и остатъчни продукти благодарение на съдържащите се в растителни екстракти от:

Глухарче - притежава горчив вкус дължащ се на флаваноидите, на които се основават неговите пречистващи кръвта свойства. Флаваноидите стимулират отделянето на по-голямо количество урина, но за разлика от повечето диуретици това растение е богато на калий, който възстановява минералния баланс в бъбреците докато те се изчистват от токсините. Благодарение на своите свойства да абсорбира и транспортира токсините, глухарчето често бива използвано за изчистване на организма от натрупаните токсини, балансиране на чревната флора, успокояване на храносмилателния тракт.

Екстрактът от бял трън в Liv-total на Vit.O.Best е мощен антиоксидант който защитава клетките на черния дроб от токсините. Освен това той стимулира синтеза на протеини в черния дроб, а също така намалява окисляването на глутатиона. Този екстракт може да окаже благотворно влияния при редица чернодробни заболявания.

Черната ряпа е изключително полезна за черния дроб, бъбреците и жлъчката. Богата на витамин С, витамин В1, калций и магнезий, които стимулират образуването на храносмилателни сокове и подобряват жлъчния поток, тя изпълнява функцията на детоксикатор за черния дроб. Черната ряпа се използва и заради своите диуретични свойства с цел по-бързо изхвърляне на токсините. Благодарение на това може да предотврати или да спомогне за изчистването на вече образувалите се камъни в бъбреците или жлъчката.

Десмодиум има способността да нормализира нивата на ензими в черния дроб и да отпуска гладката мускулна тъкан. Освен това може да се използва за разширяване на бронхиалните пътища на белите дробове като по този начин позволява на въздуха да проникне в тях. Често намира приложение при различни алергии поради антихистаминовите си свойства.

Дозировка: 2 капсули дневно 20 минути преди хранене

Не превишавайте препоръчаните дози.
Да се съхранява на места недостъпни за малки деца.
Хранителните добавки не са заместител не са заместител на разнообразното хранене и не трябва да се използват като такъв.

Количество: Брой капсули и в опаковка: 120

Добави към кошницата:

  • Модел: 1-02-045
  • 965 Брой в наличност
  • Произведено от: Vit.O.Best


Вашият IP адрес е: 54.81.150.27
Copyright © 2018 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.