*Артишок капсули

58.90лв

Специална грижа за черния дроб, жлъчката и стомаха!

Специална грижа за черния дроб, жлъчката и стомаха!

Състав:Всяка таблетка съдържа сух екстракт от листа на артишок - 300mg.

Sanct Bernhard препоръчва за подпомагане при: лица, които имат проблеми с храносмилането, проблеми със стомаха, подуване, газове, нарушена обмяна на мазнините, проблеми с черния дроб и жлъчката, атеросклероза.

Действие:Екстрактът от артишок подпомага храносмилателната функция като активира образуването на жлъчен сок, предотвратява застоя на жлъчка в жлъчните пътища и засилва отделянето на панкреатични ензими. Подпомага при диспептични проблеми - газове в червата и подуване на корема, позиви за гадене и повръщане след нахранване, непоносимост към мазнини, проблеми с апетита и др. Подпомага метаболизма на мазнините, натрупвани в черния дроб, действа хепатопротективно, има детоксикиращ ефект. Има профилактичен ефект против холецистолитиаза (образуване на камъни в жлъчката). Подпомага намаляването на холестерола и пикочната киселина (при подагра).

Допълнително действие: Силно действащото вещество ценарин, което от всички плодове и зеленчуци се среща само в артишока, се препоръчва при хепатит, атеросклероза, чернодробни и жлъчни заболявания и има силно антисклеротично действие.

Начин на употреба: 3 пъти дневно по 1 таблетка приета с достатъчно количество вода.

Количество: Опаковка 150 капсули

Добави към кошницата:

  • Модел: 30520
  • 961 Брой в наличност
  • Произведено от: Sanct Bernhard


Вашият IP адрес е: 54.226.102.115
Copyright © 2019 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.