Валериана и Глог (Valeriana Biancospino)

20.00лв

- Намалява усещането за тревожност
- Помага при безсъние
- Намалява времето, необходимо за заспиване
- Подобрява качеството на съня
- Намалява броя на нощните събуждания

Валериана и Глог (Valeriana Biancospino)

Състав: екстракт от корени на валериана (Valeriana officinalis L.); екстракт от листа и цвят от глог (Crataegus oxyacantha L.); дикалциев фосфат; малтодекстрин, царевично нишесте; магнезиеви соли на мастни киселини.

Забързаният ежедневен ритъм все по-често повишава нивата на стрес и това се отразява неблагоприятно на нервната система, а в следствие на това и на качеството на съня. Хранителната добавка Валериана и Глог е доказана и ефикасна комбинация при състояния на повишена тревожност, раздразнителност и нервност. Тя гарантира запазването на естествените качества на растителните екстракти които помагат на организма по напълно естествен път да се справи със стреса.

Екстрактът от корен на валериана е натурално средство за справяне със стреса и последиците от него. Той подобрява нивото на GABA (габа-аминомаслена киселина) в мозъка и по този начин отпуска ума и тялото. Коренът от валериана намалява усещането за тревожност и може да помогне при депресивни състояния.

Екстрактът от корен на валериана често се използва при безсъние, поради своя седативен ефект. Този ефект се изразява в увеличаване на инхибиторните невротрансмитери в мозъка което води до успокояване на нервната система и по този начин се насърчава съня. В резултат на редовния прием на тази добавка, вие ще възвърнете своя здрав и пълноценен сън.

Екстрактът от глог, подобно на валериана, често намира приложение при състояния свързани с нарушено качество на съня и безсъние. Глогът спомага за намаляването на събужданията, скъсява времето на заспиване и възвръща качеството на съня.

Начин на употреба: 1-2 таблетки с чаша вода вечер, преди лягане

Количество:Таблетки в опаковка: 40

Добави към кошницата:

  • Модел: 105009
  • 952 Брой в наличност
  • Произведено от: Matt


Вашият IP адрес е: 54.158.208.189
Copyright © 2018 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.