Брахми (Brahmi)

26.10лв

 Брахми (Brahmi)

Състав:екстракт от бакопа (Bacopa monnieri (L.) Pennell); магнезиеви соли на мастни киселини, микрокристална целулоза; царевично нишесте.

Действие:
- Подобрява качеството на съня
- Подсилва дългосрочната и краткотрайната памет
- Подобрява когнитивната функция
- Намалява усещането за тревожност
- Намалена депресия
- Понижава нивата на стрес

Брахми е натурална хранителна добавка, която ще ви помогне да преоткриете спокойствието и тишината. Нейният релаксиращ ефект насърчава съня и подобрява неговото качество.

Редовният прием на Бархами, известен още като бакопа, може да помогне за подобряването на умствената дейност и познавателните функции. Екстрактът от бакопа съдържа бакосиди, които влияят благоприятно на познавателността, паметта (както дългосрочната, така и краткотрайната памет) и общото психично здраве. Също така насърчават производството на нови нервни клетки като същевременно помагат за оздравителния процес на увредените нервни клетки и подобряват нервните сигнали.

Екстрактът от бакопа помага и при състояния на депресия и повишена тревожност. Увеличава въздействието на някои невротрансмитери като серотонин и ацетилхолин, а това дава възможност за намаляване на симптомите при тези състояния.

Активни съставки на Брахми подобряват нервната трансмисия и са мощни антиоксиданти, които предпазват мозъчните клетки от свободните радикали. Свободните радикали в мозъка повишават риска от деменция, дегенеративни заболявания на нервната система, а също така създават условия за загуба на памет. Бакопа осигурява допълнителна защита срещу свободните радикали в мозъка по време на сън и допринася за поддържането на когнитивното здраве.

Начин на употреба:Препоръчителен прием: 2 таблетки вечер преди лягане, с малко количество вода

Количество:60 таблетки

Добави към кошницата:

  • Модел: 105001
  • 952 Брой в наличност
  • Произведено от: Matt


Вашият IP адрес е: 54.146.195.24
Copyright © 2018 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.