Тестостеронов стимулатор - LH 90

43.88лв

Тестостеронов стимулатор - LH 90

Тестостеронов стимулатор - LH 90

Състав: Стандартизиран екстракт Трибулус съдържащ мин. 90% сапонини (Tribulus Terrestris); антислепващ агент – талк и силициев диоксид; глазиращ агент – магнезиев стеарат; желатин от животински произход (телешки) -твърда желатинова капсула.

Действие:Vit.O.Best LH-90 е продукт с най-високо качество, който съдържа екстракт от Tribulus terestris.

Трибулус е ползваната от хилядолетия билка, наречена Бабини Зъби. Тя е сред най-добрите средства за повишаване естествения синтез на тестостерон в мъжкото тяло.

Активното вещество в билката са стероидните фитосапонини. Точно те представляват 45% от съдържанието. Това ви гарантира естествено увеличаване на най-важния хормон за мъжа (тестостерон) по най-здравословния начин.

Нарасналият приток на тестостерон подкрепя всички жизнени дейности на организма, подпомага бързото възстановяване след натоварване, стимулира интензивното нарастване на мускулните влакна, повишава либидото и сексуалната енергия.

Трибулус е сред най-популярните суплементи както сред професионалистите, така и сред спортистите-любители. Подходящ е за основа на всеки спортен стак.

LH-90 повишава нивата на тестостерон, стимулира азотния синтез, значително увеличава силата и е предпоставка за натрупване на мускулна маса. Подобрява и възстановяването на мускулните влакна след интензивни тренировки.

LH-90 Vit.O.Best е естествена добавка, подходяща за спортисти, които търсят увеличаване на физическата активност и увеличаване на мускулната маса.

Предназначение: LH-90 е предназначена за активноспортуващи лица и допринася за по високата производителност по време на тренировка.

Начин на употреба: Преди хранене. Два пъти на ден по една капсула. Консумира се с по една чаша вода. Препоръки: За постигане на максимален ефект, се препоръчва приемът да продължи не по-малко от 2 месеца, след което може да се направи почивка.
Противопоказания: При свръхчувствителност към някоя от съставките.
Не се препоръчва на деца под 12 години, бременни и кърмещи жени.
При поява на нежелана реакция, употребата на продукта трябва да се прекрати.;
Странични действия: Не са наблюдавани в посочените дози.
Да се съхранява на място недостъпно за деца!;
Да не се превишава препоръчаната дневна доза!
Продуктът не е лекарственно средство!
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!;
Съхранение: В оригинални опаковки, на сухо и прохладно място, при температура под 25ºС, 24 месеца от датата на производство;

Количество:120 бр. капсули по 950.00 mg (3 х 1 капсула на ден), нето тегло е 101.4 g.


Добави към кошницата:

  • Модел: 1-02-044
  • 941 Брой в наличност
  • Произведено от: Vit.O.Best


Вашият IP адрес е: 35.153.135.60
Copyright © 2019 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.