Женшен с пчелно млечице и цветен прашец (Pappa Reale Ginseng Pol

25.40лв

Женшен с пчелно млечице и цветен прашец (Pappa Reale Ginseng Polline)

Женшен с пчелно млечице и цветен прашец (Pappa Reale Ginseng Polline)

Състав: Деминерализирана вода; мед; пчелното млечице; цветен прашец; екстракт от корени на женшен (Panax ginseng C.A.) - 2.1%; консервант – калиев сорбат; регулатор на киселинността – лимонена киселина.

Действие:
- Съдържа витамини и минерали
- Стимулира имунната система
- Предпазва от възпалителни процеси
- Подобрява устойчивостта на стрес
- Предпазва от настинки и вирусни заболявания

Екстрактът от корени на женшен оказва множество ползи както на физическото, така и на менталното състояние. Той помага за правилното функциониране на мозъка, подобрява познавателните способности и силата на концентрацията. Подобрява устойчивостта на стрес, понижавайки нивата на стрес-хормона кортизол. Може също така да предотврати появата на гастрит или язва, причинени вследствие на стрес. Коренът от женшен е изключителен източник на мощни антиоксиданти, благодарение на които може да предпази организма от дегенеративни и онкологични заболявания.

Пчелното млечице съдържа невероятно разнообразие от хранителни вещества, включително и минерали като калций, мед, желязо, фосфор, силиций, сяра, калий и витамини от група B. Изключителният състав на този природен продукт го прави ефективен при превенцията и лечението на възпалителни процеси. Пчелното млечице спомага за понижаването на високите нива на вредния холестерол, регулира кръвното налягане и помага при различни сърдечносъдови заболявания.

Екстрактът от пчелно млечице съдържа 17 различни аминокиселини, включително 8-незаменими аминокиселини, които човешкото тяло не може да произвежда. А тези 8 аминокиселини са необходими за изграждането на нови протеини в организма и за поддържането на правилно функциониращ метаболизъм. Пчелното млечице може да увеличи клетъчната регенерация, да подобри здравината на костите и да оптимизиране хормоналните процеси в тялото.

Цветният прашец е силен имуностимулатор, тъй като насърчава клетъчната регенерация и подпомага имунната система, благодарение на своята широка гама от флавоноиди. Освен това спомага за редуцирането на високото кръвно налягане, предпазва и помага от настинки и вирусни заболявания.

Начин на употреба: 1 флакон сутрин преди хранене, в готово състояние или разреден в чаша вода

Количество: Опаковка: 80 ml (8 флакона по 10 ml)


Добави към кошницата:

  • Модел: 105026
  • 930 Брой в наличност
  • Произведено от: Matt


Вашият IP адрес е: 54.166.141.69
Copyright © 2018 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.