Черна боровинка (Mirtillo Nero)

26.10лв

Черна боровинка (Mirtillo Nero)

Състав:сух екстракт от плодовете на черна боровинка (Vaccinium myrtillus L.); желатинова капсула; силициев диоксид, магнезиев стеарат.

Действие:

- Подобрява микроциркулацията
- Укрепва кръвоносните съдове и капилярните стени
- Предотвратява запушването на кръвоносните съдове
- Подобрява зрението
- Предпазва от дегенерация на макулата, катаракта, диабетна ретинопатия


Воденето на заседнал начин на живот, честото стоене в лоша поза, наднорменото тегло, небалансирана диета и лошите хранителни навици може да доведат до нарушена микроциркулация. Черната боровинка може да помогне за подобряването на микроциркулацията чрез насърчаването на капилярната пропускливост и еластичност.

Черната боровинка съдържа антоцианозиди, които са мощни антиоксиданти, укрепващи кръвоносните съдове и капилярните стени. Също така понижават високите нива на холестерол, подобряват червените кръвни клетки, стабилизират колагеновите тъкани като сухожилия, връзки и хрущяли. Редовният прием на черна боровинка спомага за увеличаването на пигмента на ретината, което от своя страна позволява на окото да толерира светлина.

Черната боровинка притежава свойствата на вазодилататор - отваря кръвоносните съдове и понижава кръвното налягане. Може да бъде особено полезна за подобряването на зрението, забавяне на дегенерацията на макулата, предотвратяване на катаракта и диабетна ретинопатия.

Редовният прием на черна боровинка може да помогне при разширени вени, хронична венозна недостатъчност като укрепи стените на всички кръвоносни съдове в организма.

Начин на употреба:Препоръчителен прием: 2-3 капсули дневно с чаша вода

Количество: Капсули в опаковка: 24

Добави към кошницата:

  • Модел: 105045
  • 953 Брой в наличност
  • Произведено от: Matt


Вашият IP адрес е: 35.175.182.106
Copyright © 2018 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.