Коензим Q10 със селен, вит. С и вит. Е (Q 10 COENZIMA con seleni

26.70лв

Коензим Q10 със селен, вит. С и вит. Е (Q 10 COENZIMA con selenio e vit C+E)

Коензим Q10 със селен, вит. С и вит. Е (Q 10 COENZIMA con selenio e vit C+E)

Състав:микрокристална целулоза, дикалциев фосфат; витамин С (L-аскорбинова киселина); витамин Е (DL-алфатокоферил ацетат); коензим Q10; силициев диоксид и магнезиев стеарат; селен (L – селенометионин – обогатени със селен дрожди); витамин А (ретинил ацетат); глазиращи агенти : хидроксипропилметилцелулоза и стеаринова киселина; титанниев диоксид, рибофлавин.

Действие:
Коензим Q10 със селен и витамин С и витамин Е е хранителна добавка, която оказва отлична защита на клетките от увреждащото действие на оксидативния стрес.

С напредване на възрастта, тялото започва да произвежда по-малко CoQ10 и ефектът от това може да бъде забелязан дори по някои признаци на кожата като вялост, поява на фини линии и бръчки.

CoQ10 в Коензим Q10 със селен и витамин С и витамин Е подобрява състоянието на кожата, защото е:

Мощен антиоксидант: защитава кожата от вредните влияния на стрес-факторите и ѝ придава по-плътен и по-стегнат вид.

Подмладява: CoQ10 стимулира регенерацията на кожните клетки, което я прави да изглежда по-свежа и млада.

Придава плътност: CoQ10 подобрява външния вид на кожата като редуцира появата на фини линии и бръчки.

Редовният прием на Коензим Q10 със селен и витамин С и витамин Е може да допринесе за цялостното подобряване на здравето и външния вид на кожата. Като силни антиоксиданти, те подпомагат запазването на клетките, редуцират клетъчните увреждания и подобряват нивото на влага в тях.

Витамин С стимулира образуването на колаген, за нормалната функция на кожата. Витамин А обогатява формулата, като помага да се поддържа здрава кожа.

Тъй като CoQ10 е най-силният и гъвкав антиоксидант в човешкия организъм, той е в състояние да изпълнява функции, които никой друг антиоксидант не е в състояние. Освен за външния вид, той е изключително важен и за оптималното здраве на сърцето и мозъка. Коензим Q10 със селен и витамин С и витамин Е помага за увеличаване на нивата на енергия, подобрява дейността на сърцето, скелетните мускули, черния дроб и мозъка. Помага при хронична умора, както и в лечението на сърдечно-съдови заболявания, неврологични заболявания, диабет и болест на Паркинсон.

Начин на употреба:Препоръчителен прием: 1-2 таблетки дневно, с чаша вода

Количество: Таблетки в опаковка: 30

Добави към кошницата:

  • Модел: 105032
  • 953 Брой в наличност
  • Произведено от: Matt


Вашият IP адрес е: 3.80.85.76
Copyright © 2018 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.