БРОНЗ КОНТРОЛ

22.25лв

Защитава ефективно кожата, получи зашеметяваш тен!

БРОНЗ КОНТРОЛ

Състав:Всяка капсула съдържа: масло от маслини - 191mg; екстракт от пъпеш - 5mg (патентован комплекс Extramel®); витамин С - 60mg; витамин Е - 10mg; мед - 1mg; витамин А - 800 µg

Equilibra препоръчва за подпомагане при: продължително излагане на слънце, за здрава и гладка кожа, прекрасен тен

Действие: Богат природен състав с мощно антиоксидантно действие, специално създаден за защита и подготовка на кожата при продължително излагане на слънце за постигане на прекрасен тен без негативни последици за кожата. Комбинацията от масло, биологично активни екстракти, витамини и минерали прави продукта изключително подходящ за обичащите слънчевите лъчи, като ги предпазва от тяхното вредно действие върху кожата и подпомага създаването на прекрасен тен. Патентованият комплекс Extramel® е с богат състав и висока концентрация на SOD - супер оксид дисмутаза - ензим с антиоксидантно действие, побеждаващ заболяванията и стареенето особено на кожата, като съживява клетките и забавя разрушаването им. Витамин С намалява вредата от свободните радикали, препятства отпускането и стареенето на кожата, участва в синтеза на колаген. Витамин Е намалява сухотата и един от най-ефективните в защитата от вредните UV лъчи. Витамин А е мощен противник на стареенето на кожата, намалява бръчките, премахва тъмните петна, пази от вредните слънчеви лъчи. Микроелементът мед съдейства при образуването на белтъка еластин, който придава еластичността на кожата. Медта участва и в процесите на трансформация на енергия в клетката. Подпомага за поддържане на естествената пигментация (оцветяване) и за възстановяване на клетките след излагане на пряка слънчева светлина.

Допълнително действие:Прекрасен продукт с мощно биологично действие за подкрепа на кожата преди и след излагане на слънце. Гарантира защита от разрушителното действие на вредните слънчеви лъчи и подпомага получаването на прекрасен тен. Благодарение на комплексното действие и защита, излагането на слънце ще бъде само удоволствие.

Начин на употреба: 1 капсула дневно, приета с вода по време на хранене. За оптимален резултат приемайте 15 дни преди интензивно излагане на слънце и продължете 20 дни след това.

Количество: Опаковка 30 капсули

При излагане на слънце използвайте качествени козметични продукти със слънцезащитен фактор!

Добави към кошницата:

  • Модел: 30250
  • 940 Брой в наличност
  • Произведено от: Equilibra


Вашият IP адрес е: 54.146.195.24
Copyright © 2018 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.