СУПЕР БЕТА КАРОТИН – 40 + 20 таблетки

26.30лв

Усилена формула за здрава, млада и сияйна кожа!
С мощен антиоксидантен ефект за цялото тяло!


СУПЕР БЕТА КАРОТИН – 40 + 20 таблетки

Състав: Всяка таблетка съдържа екстракт от невен - 30 mg (в това число лутеин - 3 mg и зеаксантин - 0,6 mg); бета каротин - 6 mg; витамин Е - 12 mg; витамин С - 80 mg; биотин - 50 µg; селен - 55 µg.

Vitar препоръчва за подпомагане при: подобряване качеството на кожата, добър тен и забавяне процесите на стареене. За специфична защита на кожата от оксидативен стрес и вредното влияние на различни фактори от околната среда - замърсяване, тютюнев дим, токсини, УВ - лъчи. За подобряване състоянието на лигавиците. Подпомага очите и зрението.

Действие:Кожата е най-големият орган на човешкото тяло, който е подложен на постоянно действие на вредни фактори, които ускоряват стареенето, нарушават здравината и жизнеността й. СУПЕР БЕТА КАРОТИН е уникална комбинация от високоефективни съставки с природен произход за специфична грижа и защита на кожата. Предпазва клетките от вредното влияние на свободните радикали и други негативни фактори на околната среда. Богатият състав на продукта поддържа кожата здрава, жизнена и забавя процесите на стареене. Гарантира отличен тен, тонус и свежест.

Допълнително действие: Бета каротинът (провитамин А) е един от най-мощните антиоксиданти, подобряващ качеството на кожата и допринасящ за елиминиране вредното влияние на УВ лъчите, като подпомага придобиването на равномерен и приятен тен. Укрепва кръвоносните съдове, стимулира имунната система. Действието му се подпомага от други каротеноиди - лутеин и зеаксантин извлечени от цветовете на невен, които подпомагат очите и зрението. Биотинът подобрява качеството на кожата и жизнеността на организма. Селенът с витамините Е и С добавят мощна антиоксидантна защита за клетките, влияят благотворно върху регенеративните способности на кожата.

Начин на употреба: 1 таблетка дневно, приета след храна с достатъчно течност.

Количество: Опаковка за 60 дни - 60 таблетки


Добави към кошницата:

  • Модел: 30736
  • 940 Брой в наличност
  • Произведено от: Vitar


Вашият IP адрес е: 54.234.228.78
Copyright © 2018 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.