ПРОБИОТИК С 4 милярда живи бактерии с витамини от група В и цинк

39.80лв

ПРОБИОТИК С 4 милярда живи бактерии с витамини от група В и цинк

ПРОБИОТИК С 4 милярда живи бактерии с витамини от група В и цинк

Състав:Капачка: смес от живи млечнокисели бактерии Лактобацилус ацидофилус (Lactobacillus acidophilus LA14 (ATCC SD5212)); Лактобацилус паракасей (Lactobacillus paracasei BGP2 (DSM 16799)); малтодекстрин; витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид); витамин В2 (рибофлавин); витамин В1 (тиамин мононитрат); витамин В12 (цианокобаламин); магнезиеви соли на мастни киселини и силициев диоксид.
Флакон: вода, фруктоза, малтодекстрин, фрукто-олигозахариди, цинк (цинков глюконат), калиев сорбат, натриев бензоат; ароматизант, лимонена киселина,

Действие:
Млечнокиселите бактерии са изключително полезни за поддържането на балансирана чревна флора. В резултат на лечение с антибиотици или при нарушено храносмилане, техният брой се понижава, а това от своя страна води до появата на редица неприятни симптоми и създава условия за възникването на различни заболявания. Млечнокиселите бактерии, налични в Пробиотик с витамини от група В и цинк, спомагат за възстановяването на хранителните дефицити и възстановява естествената чревна флора.

Докато пробиотиците са активни основно в тънките черва, а пребиотиците – в дебелото черво, съвместното им действие под формата на синбиотик позволява на организма да се възползва максимално от тяхното благоприятно влияние. Пробиотикът доставя полезни бактерии като същевременно насърчава растежа на нови полезни бактерии.

Формулата на Пробиотик е обогатена с В-комплекс, включващ осем съединения, всички от които играят важна роля в клетъчния метаболизъм и храносмилането. В рамките на храносмилателната система, повечето от В-витамините са от съществено значение за производството на стомашни киселини и поддържането на добро храносмилане.

Цинкът участва в разграждането на въглехидратите, които са един от основните източници на енергия за организма. Поради тази причина, недостигът на цинк може да доведе до ниски нива на енергия и да допринесе за появата на хронична умора и нарушен метаболизъм.

Ползите от приема на Пробиотик с витамини от група В и цинк са:
- Спомага за по-доброто разграждане на храната и подобрява смилаемостта
- Стимулира перисталтиката на червата, за да подобри редовността
- Подобрява циркулацията на кръвта
- Нормализира киселинността на стомашните сокове
- Помага да се поддържането на киселинно-алкалното равновесие
- Оказва ефективна защита срещу хронични заболявания
- Предпазва от наличието на вредни бактерии
- Помага за възстановяването на оптималното ниво полезни бактерии


Препоръчителен прием: Препоръчителен прием: 1 флакон дневно. Дозата може да бъде увеличена до 2 флакона дневно при прием на антибиотици.
За да приготвите флакона завийте капачката по посока на часовниковата стрелка до точката на счупване. Разклатете енергично получената смес до пълното разтваряне на праха във флакона. След това развийте капачката и изпийте получената смес веднага.

Количество:Опаковка: 12 флакона


Добави към кошницата:

  • Модел: 105020
  • 939 Брой в наличност
  • Произведено от: Matt


Вашият IP адрес е: 34.224.102.60
Copyright © 2019 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.