Джинджифил (Gan Jiang Fang)

27.80лв

Джинджифил (Gan Jiang Fang)

Джинджифил (Gan Jiang Fang)

Състав:екстракт от сладък корен (Glycyrrhiza glabra L.), екстракт от корени на джинджифил (Zingiber officinale); царевично нишесте; микрокристална целулоза; магнезиеви соли на мастни киселини.

Действие:

- Помага при нарушено храносмилане
- Облекчава различни стомашни проблеми (болка, киселини, подуване и др.)
- Притежава силни противовъзпалителни свойства
- Подобрява усвояването на хранителните вещества

Джинджифилът е богат на антиоксиданти и притежава силни противовъзпалителни свойства. Ефективно предпазва и помага при възпалителни процеси и свързаните с тях болезнени състояния. Екстрактът от джинджифил помага за регулирането на високите нива на кръвната захар, която във своите високи нива може да наруши храносмилането. С приемът на този екстракт се запазва редовният ритъм на стомаха. Заедно с това, джинджифилът има редица съединения, които подобряват усвояването на хранителните вещества и минерали от приетата храна.

Джинджифилът предпазва от метеоризъм като възпрепятства задържането на газове водещи до неприятно и болезнено подуване на корема. Благодарение на това свое качество, а също така и на антиспазмолитичния си ефект, екстрактът от джинджифилът предпазва и помага при диария.

Екстрактът от сладък корен може да ви помогне да се справите със стомашни и храносмилателни проблеми с помощта на съдържанието си на глициризин и карбеноксолон. Оказва облекчаващо действие при киселини, парене, стомашен дискомфорт, запек, възпаление на храносмилателната система, стомашен рефлукс и др. Екстрактът от сладък корен може да предпази от появата на гастрит или стомашни язви. Освен това е ефикасен при лечението на тези състояния и спомага за неутрализирането на някои от симптомите сред които коремна болка, гадене и липса на апетит.

В комбинация тези два екстракта се грижат за оптималното състояние на храносмилателния тракт и предпазват от появата на храносмилателни неразположения и заболявания.

Начин на употреба: по 1 таблетка след обяд и след вечеря, с чаша вода

Количество: Таблетки в опаковка: 60

Добави към кошницата:

  • Модел: 105003
  • 982 Брой в наличност
  • Произведено от: Matt


Вашият IP адрес е: 54.166.141.69
Copyright © 2018 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.