Магнезий за Релакс (Мagnesio Stanchezza е Sistema Nervoso)

13.90лв

Магнезий за Релакс (Мagnesio Stanchezza е Sistema Nervoso)


Състав:магнезий (магнезиев оксид), пълнител: целулоза; антислепващи агенти: силициев диоксид и магнезиеви соли на мастни киселини; ниацин (никотинамид), магнезий (магнезиев лактат), витамин В1 (тиамин хидрохлорид).

Действие: Магнезият участва в:
- Създаването на енергия: подпомага превръщането на храната в енергия.
- Образуването на протеин: спомага за образуването на нови протеини от аминокиселини.
- Спомага за създаването и възстановяване на ДНК и РНК.
- Поддържа мускулната активност: спомага за свиването и отпускането на мускулите.
- Регулира нервната система: помага за регулирането на невротрансмитерите

Небалансираният хранителен режим, с ниско съдържание на магнезий, може да доведе до дефицит на магнезий и редица неразположения. Магнезият помага за намаляването на чувството за умора, спомага за нормалната функция на нервната система, както и за поддържането на добро психическо здраве. Магнезий за Релакс е обогатен с витамин В1 (тиамин) и витамин В3 (ниацин), които в комбинация с магнезий, поддържат естествения енергиен метаболизъм.

Магнезият играе много важна роля в мозъчната функция и промените в настроението. Поради тази причина ниските нива на магнезий са свързани с повишен риск от депресия. Приемът на Магнезий за Релакс помага за предпазването и лечението на мигрена, безсъние, повишена тревожност и симптоми на депресия. Помага и при тежки форми на психична дисфункция включително пристъпи на паника, стрес, тревожност и силно вълнение. Магнезий за Релакс не само значително намалява тежестта на този тип състояния, но и може да помогне за намаляване на честотата им на повторение.

Витамини В1 и В3 в Магнезий Релакс дават тонус и спомагат за подобряване на устойчивостта на организма към стрес като оказват подкрепа на нервната система. Те са необходими за производството на енергия, получена от усвояването на протеини, въглехидрати и мазнини.

Магнезий за Релакс (Мagnesio Stanchezza е Sistema Nervoso)

Препоръчителен прием: Препоръчителен прием: 1 таблетка дневно, сутрин с чаша вода

Количество:Таблетки в опаковка: 30

Добави към кошницата:

  • Модел: 105036
  • 966 Брой в наличност
  • Произведено от: Matt


Вашият IP адрес е: 3.80.85.76
Copyright © 2018 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.