Калий и Магнезий ефервесцентни таблетки (Рotassio Magmesio Ricar

12.60лв

Калий и Магнезий ефервесцентни таблетки (Рotassio Magmesio Ricarica)


Състав: лимонена киселина, натриев бикарбонат; магнезий (магнезиев карбонат); калий (калиев бикарбонат); малтодекстрин; сорбитол, натриев цикламат, захарин натрий; ароматизант; бета-каротин.

Действие:
- Неутрализира усещането за умора и слабост
- Предпазва от мускулни спазми и крампи
- Предотвратява загубата на мускулна маса
- Бързо усвоима формула с приятен вкус

Калият и магнезият са минерали и електролити, които регулират функцията на клетките, тъканите и органите н тялото. Недостигът на магнезий може да доведе до калиев дефицит, тъй като клетките на тялото не са в състояние да поддържат необходимите нива на калий във вътрешността на клетките при ниски нива на магнезий.

Калият отговаря за правилния електролитен баланс в организма. Недостигът на калий води до умора, повишена раздразнителност и мускулни спазми. Дефицитът на калий повишава риска от сърдечни и бъбречни заболявания и от загуба на мускулна маса и костна плътност с напредването на възрастта.

Магнезият е важен хранителен елемент за поддържането на нервната система и мускулната релаксация. Поради това е често препоръчвана хранителна добавка за справяне с високите нива на стрес, напрежение в мускулите и безсъние. Магнезиевият дефицит може да доведе не само безсъние, но и до сънливост, умора и вялост. Приемът на този минерал може да помогне за насърчаването на спокойния и пълноценен сън, а също и да пребори нежеланата хронична умора, причинено от определени условия.

Редовният прием на Калий и Магнезий ефервесцентни таблетки ще попълни липсите на тези два минерала, за да неутрализират чувството за умора и да подкрепят мускулната функция.

Калий и Магнезий ефервесцентни таблетки (Рotassio Magmesio Ricarica)

Препоръчителен прием: Таблетки в опаковка: 20

Количество:Опаковка: 20 сашета

Добави към кошницата:

  • Модел: 105039
  • 966 Брой в наличност
  • Произведено от: Matt


Вашият IP адрес е: 54.234.228.78
Copyright © 2018 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.