Витамин С (Vitamina С)

14.60лв

Витамин С (Vitamina С)


Състав:лимонена киселина, натриев бикарбонат; витамин С (L-аскорбинова киселина); малтодекстрин; сорбитол, натриев цикламат и захарин; ароматизант; червено цвекло; рибофлавин.

Действие: Витамин С, познат още като аскорбинова киселина, е една от най-ефективните и най-безопасните хранителни добавки. Този водоразтворим витамин е мощен антиоксидант, необходим за синтеза на колаген и спомага за поддържането на здрави кръвоносни съдове и мускули.

Витамин С е ефикасен за:

Подсилване на имунитета

Витамин С е широко известен със свойствата си да стимулира функцията на имунната система. Той подсилва имунитета на организма като стимулира повишаването на белите кръвни клетки.

Простудни и вирусни заболявания

Тъй като Витамин C подобрява функцията на имунната система, по този начин е в състояние ефективно да предпазва от настинки и сезонни вирусни заболявания. Улеснявайки абсорбцията на желязо, този витамин подобрява устойчивостта на организма към инфекции.

Хипертония

Хората с хипертония са изложени на повишен риск от развитие на сърдечносъдови заболявания. Редовният прием на Витамин С хранителна добавка помага за понижаването на високото кръвно налягане и предпазва от заболявания на сърдечно-съдовата система.

Вазодилатация (разширяване на кръвоносните съдове)

Витамин С стимулира правилното разширяване на кръвоносните съдове в случаите на атеросклероза, конгестивна сърдечна недостатъчност, висок холестерол, ангина пекторис, високо кръвно налягане. Приемът на витамин C по време на лечението на тези състояния подобрява дилатацията на кръвоносните съдове и предпазва сърдечно-съдовата система.

Витамин С (Vitamina С)

Препоръчителен прием: 1 таблетка дневно, разтворена в 200 ml вода

Количество: Таблетки в опаковка: 20

Добави към кошницата:

  • Модел: 105042
  • 966 Брой в наличност
  • Произведено от: Matt


Вашият IP адрес е: 54.158.208.189
Copyright © 2018 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.