*Витамин C + Цинк с удължено освобождаване

48.90лв

С удължено освобождаване за максимален ефект!
За силна имунна система!


СУПЕР ЦЕНА

Състав:Всяка капсула съдържа 300 mg витамин C и 5 mg цинк.

Sanct Bernhard препоръчва за подпомагане при: чести настинки и грип, възстановяване след боледуване, стресови ситуации, проблеми със сетивата за вкус и мирис, проблеми с храносмилателния тракт, проблеми с ноктите (изтъняване, чупене и бели петна ), кожни проблеми и акне, бавно зарастване на рани, при вирусни и грипни заболявания, хронична умора.

Действие: Микроелементът цинк и витамин С са мощни антиоксиданти. Те подпомагат нормалното функциониране на имунната система, заздравяването на рани, профилактиката на акнето и регулирането на дейността на мастните жлези.

Допълнително действие: Цинкът и витамин С подпомагат синтеза на протеини и образуването на колаген, защитата на черния дроб и храносмилателния тракт, функционирането на простатната жлеза и растежа на репродуктивните органи.

Начин на употреба: 1 капсула на ден с вода.

Витамин C + Цинк с удължено освобождаване

Знаете ли, че......
Освен витамин C, цинкът е особено важен за подпомагане на защитните сили на организма. След желязото, цинкът е най-често срещаният микроелемент като количество в човешкия организъм и е съставна част на повече от 200 ензимни системи, които са незаменими за организма. Цинкът предпазва черния дроб от химическо увреждане и е съставна част на инсулина. Нивото му в организма се понижава при диария, бъбречни заболявания, чернодробна цироза, диабет и обилно изпотяване. Организмът не може да произвежда нито цинк, нито витамин С, затова се препоръчва редовен прием на биологично активната добавка на Sanct Bernhard - за силна имунна система! Всяка капсула освобождава витамин С и цинк бавно през целия ден.

Количество: Опаковка за 180 дни -(180 капсули)

Добави към кошницата:

  • Модел: 30421
  • 965 Брой в наличност
  • Произведено от: Sanct Bernhard


Вашият IP адрес е: 18.206.15.215
Copyright © 2019 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.