Комплект четки за грим Green Master

19.50лв

Комплект четки за грим Green Master - 5 четки + несесер

Функция: Комплектът се състои от 5 четки за грим и несесер за съхранение. Направен е от суровини, които са с максимална грижа за околната среда. Дръжките на четките са направени от бамбук. Косъмчетата на четките са от синтетичен материал Taklon и са с неживотински произход. Стягащата част на четките е от рециклиращ алуминий. Козметичния несесер за многократна употреба е направен от естествени материали: памук(45%) и коноп(55%). Годни за употреба върху кожата на лицето.

Начин на употреба:
Четка за пудра и руж - нанесете пудра по лицето, очите и шията с нежни движения. Оформете устните си „като за целувка”, нанесете руж на най-изпъкналата част на бузата - най-високата точка на Вашите скули.

Четка за сенки за очи - нанесете сенки върху клепача и разнесете в посока към веждата.

Четка за контур - използвайте върху клепача в посока от външния ъгъл навътре или върху веждите с малко количество сенки за прикриване на оскъдни или по-светли области.

Четка за оформяне на мигли и вежди - използвайте върху веждите в посока нагоре и навън от окото за оформяне на веждите; използвайте гребенчето за разделяне на миглите, преди и/или след нанасяне на спирала.

Четка за коректор - използвайте върха на четката, за да нанесете прецизно коректора, за да прелеете хубаво цвета и да няма разлика.

Комплект четки за грим Green Master  - 5 четки + несесер


Добави към кошницата:

  • Модел: 64601000
  • 997 Брой в наличност
  • Произведено от: Други


Вашият IP адрес е: 34.228.42.25
Copyright © 2019 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.