PHE Антицелулитен серум с термо активатор – 5 ампули по 7 мл

37.40лв

PHE Антицелулитен серум с термо активатор – 5 ампули по 7 мл

Действие: Този мощен продукт съдържа терапевтична кал и кофеин – ефективни съставки с доказани антицелулитни и отслабващи ефекти. Формулата нежно затопля кожата, подобрява процеса на разбиване на целулита и изгарянето на мастните тъкани. Кофеинът стимулира обмяната на веществата, спомага за отстраняване на мастните натрупвания, подобрява микроциркулацията, като оказва положително въздействие върху дренажа на излишните течности. Предотвратява повторното натрупване на мазнини в тялото, спомага за отслабването и оформянето на силуета.

Начин на употреба: Нанесете серума върху необходимите зони на кожата с помощта на пръстите си. Масажирайте около 5 минути, оставете да се абсорбира. Измийте си ръцете. След нанасянето ще се получи краткосрочно зачервяване на кожата и поносимо усещане за топлина. Продължете с повишено внимание в случай на силно чувствителна кожа. Ефектът от зачервяване може да продължи до няколко часа след терапията, което е в резултат на действието на ак тивните съставки. Използвайте 2 пъти седмично.

PHE Антицелулитен серум с термо активатор – 5 ампули по 7 мл

За най-добър ефект използвайте терапията с 5-те стъпки поне веднъж в месеца, а допълнителните маска и серум използвайте заедно по 2 пъти в седмиците между терапиите, като първо се използва серум, а след това маската.

Добави към кошницата:

  • Модел: 91910
  • 973 Брой в наличност
  • Произведено от: BIELENDA


Вашият IP адрес е: 54.166.146.211
Copyright © 2018 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.