Паста за зъби с невен (Caren) - 100 мл

23.80лв

Паста за зъби с невен (Caren) - 100 мл

Активни съставки:ксантанова смола, масло от люта мента, масло от полска мента, масло от градински чай, масло от джоджен, ментол, масло от невен, екстракт от евкалипт, масло от лавандула, масло от кориандър, масло от резене

Предпазва и лекува възпаления на венците
Намалява риска от образуване на кариес
Намалява повишената чувствителност на зъбите
Не потиска микрофлораната активност в устата

Sanct Bernhard Caren паста за зъби е специално формулирана за тези, които страдат от проблеми, свързани с венците, както и с повишена чувствителност на зъбите. Грижата за здравето на венците играе важна роля не само по отношение на здравето на зъбите, но и по отношение на цялостното благосъстояние. Подутите и кървящи венци са признак на заболяване на венците които могат да бъдат избегнати с правилните продукти за хигиена и грижи.

Високите концентрации на растителни екстракти в Caren паста за зъби осигуряват противовъзпалителен ефект и потискат активността на патогенните бактерии и проблемите свързани с кървене на венците. Минералните соли, извлечени от растенията в комбинация с дикалциев фосфат, предпазват зъбите от кариеси, намаляват свръхчувствителността на зъбите и активират метаболитните процеси в пародонталната тъкан.

Sanct Bernhard Caren паста за зъби е отличен избор за всички които предпочитат естествените продукти, без да правят компромис с качеството на предоставяната им грижа. Съдържа естествени екстракти от невен и градински чай, които имат забележителни противовъзпалителни и антибактериални свойства. Те предоставят необходимата грижа на венците, спомагат за тяхното укрепване и предпазват от пародонтоза и зъбен кариес. Природните екстракти от къдрава мента и полска мента неутрализират лошия дъх и придават естествена и приятна свежест.

Начин на употреба: Нанесете паста за зъби върху четката за зъби и внимателно изтъркайте зъбите и венците, като използвате вертикално движение върху вътрешната и външната стена на зъбите и въртеливо движение върху горната част на зъбите. Използвайте сутрин и вечер или след всяко хранене.

Опаковка: 100 мл

Паста за зъби с невен (Caren) - 100 мл

Добави към кошницата:

  • Модел: 702011
  • 998 Брой в наличност
  • Произведено от: Sanct Bernhard


Вашият IP адрес е: 54.158.208.189
Copyright © 2018 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.