*LIFT Лифт серум против бръчки за лице, шия и деколте, 30 мл

34.50лв

LIFT Лифт серум против бръчки за лице, шия и деколте, 30 мл

Концентрираният серум ефективно подмладява чертите на лицето, съхранява отличен овал и хармонични пропорции. Ефективно стяга кожата и я прави еластична.

Функция:Лифт серум против бръчки за лице, шия и деколте е иновативен продукт за зряла кожа, базиран на ADVANCED PROMO COMPLEX, образуващ интелигентна система за пренос на полезните вещества в дълбочинните слоеве на кожата. Концентрираният серум ефективно подмладява чертите на лицето, съхранява отличен овал и хармонични пропорции. Ефективно стяга кожата и я прави еластична. Образува повърхностна микромрежа която интензивно овлажнява и препятства отпускането на кожата. Подхранва и възстановява в дълбочина, стимулира уплътняването на кожата. Повърхностният слой става еластичен и гладък, намаляват съществуващите и се препятства образуването на нови бръчки. Ефективно защитава кожата от бързо стареене.

Начин на употреба:Няколко капки от серума се нанасят сутрин и вечер на кожата на лицето, шията и деколтето. Използва се самостоятелно или като основа за крема от серията LIFT. Серумът усилва действието на крема, попива моментално и е идеална основа за грим.

LIFT Лифт серум против бръчки за лице, шия и деколте, 30 млКоличество: 30 мл

Добави към кошницата:

  • Модел: 91002
  • 973 Брой в наличност
  • Произведено от: BIELENDA


Вашият IP адрес е: 3.227.2.246
Copyright © 2020 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.