Дневен крем против бръчки с пептиди от змийска отрова Boutique 4

28.90лв

Дневен крем против бръчки с пептиди от змийска отрова Boutique 40+

подходящ за 40+

Иновативна луксозна специализирана терапия против бръчки с пептиди от змийска отрова SYN®-AKE!


Кремът съдържа още колаген, лецитин, масла от кайсия и ливадина, Д-пантенол. НЕ съдържа изкуствени оцветители и PEG. Дерматологично тествани!

Леката формула на дневния крем се абсорбира бързо и лесно от кожата. Благодарение на активните си съставки и тяхното съотношение, кремът ефективно подпомага подмладяването на кожата като:
- интензивно хидратира;
- регенерира и подхранва;
- заглажда кожата и предотвратява образуването бръчки;
- намалява съществуващите бръчки и фини линии;
- възстановава еластичността и стегнатостта на кожата.

Дневен крем против бръчки с пептиди от змийска отрова Boutique 40+Syn®-Аке е специално създададена синтетична форма на змийска отрова, разработена от шведската компания Pentapharm Ltd. Тя е абсолютно копие на пептид от змийска отрова, без страничните ефекти. Предлага се на пазара като алтернатива на инжекциите Ботокс и подобни продукти, подмомагащи борбата с бръчките и другите признаци на стареене. Съставката е с доказан ефект при изглаждане и предотвратяване появата на бръчки.
Патентованата формула печели наградата за технологии в Щвейцария (Swiss Technology Award 2006). Направените изследвания потвърждават незабавно намаляване на бръчките, продължаващо до няколко часа. След 28 дни се съобщава за намаляване на бръчките при 73% от използващите кремовете и видимо подобряване на гладкостта на кожата при 80% от потребителите. Ефектът се дължи на начина му на действие - намалява честотата на мускулните контракции в зоната, в която се нанася, което дава ефект за намаляване на бръчките и подобряване на външния вид на кожата. Той е със силен анти-бръчков ефект и не е токсичен.
Допълнителните активни съставки омекотяват, овлажняват и подхранват кожата, като подпомагат запазването на хидро-липидния й баланс.

Знаете ли, че ...
Кремовете с пептиди от змийска отрова могат да се използват превантивно. След 30-годишна възраст по кожата започват да се появяват първите бръчки. При тази възрастова група кремовете могат да се използват 2 - 3 пъти седмично като анти-ейджинг крем и по този начин се предотвратява образуването на бръчки. Количество: 50 мл

Добави към кошницата:

  • Модел: 64608013
  • 976 Брой в наличност
  • Произведено от: Hean


Вашият IP адрес е: 54.226.102.115
Copyright © 2019 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.