Лифтинг маска LASER XTREME 3D

8.60лв

Лифтинг маска LASER XTREME 3D

Лифтинг маската се адаптира перфектно към формата на лицето и радикално подмладява зрялата кожа.

подходящ за 40+; 50+; 60+


Лифтинг маска LASER XTREME 3D

Действие: Незабавно активира регенерацията и обновяването на клетките в дълбочина. Повдига кожата, изглажда и намалява бръчките, подобрява стегнатостта, структурата и еластичността на кожата и овала на лицето. Стимулира уплътняването, намалява пигментациите, овлажнява в дълбочина. Със силата на:
- Биохиалуронова киселина;
- Биомиметични пептиди;
- Лактобионова киселина.

Ефект: Кожата е чиста, гладка, лифтирана и сияйна. Намалени са бръчките, подобрен е овалът, тена и структурата на кожата.

Начин на употреба: Нанесете маската на почистено лице така, че да покрие цялата повърхност на кожата. Оставете за 15 минути, след което изплакнете с хладка вода. След това нанесете подходящ козметичен продукт от серията LASER XTREME.

LaserXTreme е иновативна серия за лифтинг и подмладяване на кожата, намаляване на бръчките и забавяне процесите на стареене. Създадена за зряла кожа 40+, 50+, 60+ и базирана на революционно откритие на швейцарски лаборатории за подмладяващите свойства на светлината - ADVANCED TECHNOLOGY UV LUMI. Уникалността се дължи на BioLumen Lift (полифенолен комплекс, извлечен от Нони), благодарение на който става трансформация върху повърхността на епидермиса на негативната слънчева енергия в червена светлина (от далечния червен спектър), позната със силния си противостареещ ефект. В нощните кремове се използва и UV LUMI TURMALIN (нано-турмалин), който отделя инфрачервени лъчи, които леко повишават температурата, благодарение на което се стимулира микроциркулацията до най-дълбочинните слоеве на кожата, активират се процесите на регенерация и усвояване на активните съставки.

Количество: 1 опаковка - 10 гр.

Добави към кошницата:

  • Модел: 91801
  • 988 Брой в наличност
  • Произведено от: BIELENDA


Вашият IP адрес е: 3.226.251.81
Copyright © 2019 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.