*Крем с кокосово масло

11.90лв

Мигновено омекотяване и изглаждане на кожата!

Крем с кокосово масло

Съдържа: кокосово масло, глицерин. Без парабени.

Действие:Кокосовото масло е обявено от специалисти за „най-здравословната мазнина в света“. В България все още е малко познато, дори често е бъркано с палмовото масло.

То е изключително богато на антиоксиданти и мастни киселини. Съдържа между 86,5 до 90% наситени мастни киселини, 5 до 6% - полиненаситени и 1,5 до 2% мононенаситени киселини. 45% от състава се пада на лауриновата киселина, 17% на миристиновата киселина, 8% на палмитиновата, 8% на каприловата, 7% на карпоновата и 5% на стеариновата киселина. Именно киселините в него са тези, които определят бързата му абсорбция в кожата. Нанасяйки го върху лицето е възможно буквално за секунди да омекотите и изгладите кожата, като едновременно с това й придава лъскав и гладък вид.

Прилагането на кокосово масло помага за всички типове кожа, но това се препоръчва особено за суха, лющеща се, груба и застаряваща кожа. За кратко време се премахват прекалената сухота и лющене на кожата. Подобрява общия тонус и еластичността.

Кокосовото масло има антимикробни и противовъзпалителни свойства. Успокоява и подхранва кожата в дълбочина. Образува тънък защитен филм върху кожата, който действа като щит срещу всички външни дразнения. Освен това поддържа оптималния баланс на хидратация. При редовна употреба се удължава младостта на кожата, защото забавя образуването на бръчки.

Количество: 250 мл

Добави към кошницата:

  • Модел: 51333
  • 100 Брой в наличност
  • Произведено от: STOLZ


Вашият IP адрес е: 34.204.183.113
Copyright © 2020 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.