_NEURO COLLAGEN Лифт крем-концентрат за лице ден & нощ 50+, 50 м

30.50лв

NEURO COLLAGEN Лифт крем-концентрат за лице ден & нощ 50+, 50 мл

Кремът ефективно стяга и повишава тонуса на кожата, подобрява плътността на клетъчните стени, възвръща еластичността, предпазва от отпускане и забавя процесите на стареене!

Запълва бръчките на лицето и около очите и ефективно предотвратява появата на нови. Изсветлява пигментните петна, изравнява тена, придава блясък и интензивно овлажнява.

Активни съставки:
НЕВРОПЕПТИД – активен компонент в основата на невро-клетъчното подмладяване
2 х КОЛАГЕН 3 ПЕПТИД – дълбочинно действащ биомиметичен компонент, който ефективно се противопоставя на всякакви бръчки. Активира синтеза на колаген, подобрява еластичността на кожата, препятства отпускането и. Укрепва отслабените от възрастта колагенови влакна, възстановява и овлажнява кожата. В серума е използвана 3 пъти по-висока доза в сравнение с препоръките за дневен прием от лабораториите на Bielenda.
ЛКОМПЛЕКС ВИТАМИНИ С+Е – ефективно забавят стареенето на кожата. Възстановяват в дълобчина, укрепват епидермиса, подобряват еластичността, придават на кожата сияние. Намаляват склонноста към пигментации, изравняват тена.

NEURO COLLAGEN Лифт крем-концентрат за лице ден & нощ 50+, 50 мл

Количество: 50 мл

Начин на употреба: Използвайте върху добре почистена кожа. Нанесете с нежни масажиращи движения по лицето и шията. Сутрин и вечер.

Добави към кошницата:

  • Модел: 91250
  • 973 Брой в наличност
  • Произведено от: BIELENDA


Вашият IP адрес е: 3.84.130.252
Copyright © 2019 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.