Fit & Aktiv Крем с Q10 - 250 мл

11.41лв

Fit & Aktiv Крем с Q10 - 250 мл

Fit & Aktiv Крем с Q10 - 250 мл

Fit & Aktiv Крем с Q10 се отличава със своята висока концентрация на коензим Q10, който със силните си антиоксидантни свойства ефективно се бори срещу свободните радикали. Благодарение на съдържанието на D-пантенол и екстракти от краставица и урея, формулата на Fit & Aktiv предоставя на кожата оптимални нива на хидратация. Наличието на екстракт от Алое Вера предоставя отлична грижа дори и на чувствителната кожа, успокоявайки зачервяванията и кожните раздразнения.

Fit & Aktiv Крем с Q10 презарежда и съживява кожата на клетъчно ниво, за да подобри нейната еластичност и да я направи по-здрава и устойчива. Кожата запазва своята плътност и съхранява свежия си вид.

Коензим Q10, съдържащ се във Fit & Aktiv Крем с Q10:
Тонизира кожата – дава на кожата енергията, необходима за възстановяването на увреждания и поддържа клетките здрави.
Предпазва от фото-стареене – ефективно предпазва кожата от преждевременно стареене поради прекомерно излагане на слънце.
Стимулира клетъчната активност - активните кожни клетки използват хранителните вещества оптимално и бързо неутрализират токсините.
Стимулира производството на колаген – подобрява еластичността на кожата и я предпазва от увреждане и преждевременно състаряване.

Начин на приложение: Нанасяйте Fit & Aktiv Крем с Q10 сутрин и вечер на добре почистена кожа, с нежни масажиращи движения.

Количество: 250 мл

Добави към кошницата:

  • Модел: 3-05-015
  • 973 Брой в наличност
  • Произведено от: Fit & Aktiv


Вашият IP адрес е: 54.235.48.106
Copyright © 2018 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.