Transformika Коучинг карти - на бългaрски език

115.00лв  60.00лв
Спести: 48% отстъпка

Вече и на български език!

Получавате кутия с общо 47 карти:
- 2 карти с общи инструкции;
- 32 карти с теми за коучинг
- 2 жокера;
- 1 карта с инструкции за мантри;
- 10 коучинг карти с 6 мантри на карта.

Размерът на всяка коучинг карта е 100x155 мм за удобно хващане и перфектна визуализация.

Коучинг карти

Коучингът е свят на магията и трансформацията, свят на изследване, изобилие и избор. Практически, ориентиран към резултати и планиране. Процес на дълготрайна вътрешна промяна, който започва, когато сме готови и отворени да изследваме нашите убеждения за живота, който живеем. Той ни насърчава, подкрепя и помага да се ангажираме, като същевременно правим важни решения, които променят живота. Коучингът е най-добрият инструмент за ефективно овластяване на нас, за да открием собствените си отговори на нашите собствени предизвикателства.

32 коучинг карти, покриващи различни предизвикателства в професионален и личен аспект (т.е. решаване на проблем, проблеми в отношенията, управление на времето, избор на кариера, здравни проблеми и много други).

Всеки от въпросите на коучинг картата обхваща 3 основни аспекта на трансформацията:
1. Изследване на избраната тема.
2. Създаване на възможности и идеи за справяне със ситуацията.
3. Действия и начин напред към желаното решение.

Коучинг картите са разделени на 6 примерни категории за по-добър преглед: Existential, Instrumental, Transformation, Prosperity, Performance и Exclusive.

Има и 2 Joker карти с разнообразни подкрепящи въпроси.

Коучинг картите осигуряват обща база от над 100 мощни коучинг въпроса, които могат да се комбинират.
Използването на Coaching Cards е много просто. Те могат да се използват вкъщи, на работното място, в кафене или докато пътувате. Всичко, от което се нуждаете, са картите, химикал и лист за да влезете в магическия свят на коучинга и да станете най-добия, който можете да бъдете.

1. Помислете за проблем във вашия живот, който поглъща мислите ви. Погледнете стека на Coaching Cards за съответната карта.
2. Може да се наложи да направите 2 или повече карти за един проблем. Започнете с коучинг карта, която е най-подходяща за проблема ви в дадения момент. 3. Вземете химикал и лист и започнете да отговаряте на въпросите от вашата Coaching Card.

Важно е да се определи ясно и да се посочи предизвикателството за справяне. Колкото по-добре е определено, толкова по-високи са крайните резултати.

Коучинг мантри
Бонус от 60 коучинг мантри, от които да избирате и да работите за позитивно преобразуване на мисълта и убежденията си. "Коучинг мантри" са положителни уверения, които да ви помогнат да преодолеете самосабонирането и негативните мисли. Те ви съдействат да визуализирате и да вярвате в това, към което се стремите за себе си, за да осъществите положителната промяна, която желаете.

Език: Картите са на български език.

Добави към кошницата:

  • Модел: coaching_cards_bg
  • 98 Брой в наличност
  • Произведено от: Други


Вашият IP адрес е: 3.234.214.113
Copyright © 2019 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.