Пакет коучинг сесии с чат

160.00лвПакетът коучинг сесии с чат включва 4 коучинг-сесии на теми, избрани от Вас + 1 безплатна първоначална сесия. Пакетът може да се използва в рамките на 3 месеца и е според темпото на всеки човек. Дали 1 път седмично, 1 път на 2 седмици или всичките в рамките на седмица, желанието в Ваше.

Специално за хората, които все още се притесняват да говорят за себе си на глас, но са готови и искат промяна в живота си!

Коучингът е за хора, които са готови да направят промяна и да поемат отговорност за собственият си живот. Коучингът ще ви даде възможност да се свържете отново със себе си и да упражните контрол над живота си.

Коучингът е въпрос, отговорът на който ще покаже и провокира верния път към истинското самоосъзнаване,към промяната и към свободата да направиш нещо. Обикновено, когато търсите щастието, се чувствате неудовлетворени, търсите вярната посока и решение,а коучингът е нещото, което ще помогне сами да намерите пътя, начина и действията за предприемане, за да го постигнете.

Коучингът ще ви помогне да
откриете кои малки навици ви помагат или пречат и които ще промените или затвърдите, за да вървите към успеха. Коучингът акцентира върху уменията ви, вашия потенциал и възможности.
да разрешите ежедневни проблеми;
да поставите, планирате и извървите пътя към целта си;
да направите жадуваната промяна;
да научите повече за себе си;
да поемете контрол върху живота си.Коучингът не е съветване, не е терапия, а възможност да откриете и развиете своите силни страни.

Сесиите се провеждат с чат по скайп/фейсбук/вайбър и са с времетраене 60 минути.

Повече за коучинга можете да прочетете на www.Info.YourSofia.com


Добави към кошницата:

  • Модел: coach4
  • 100 Брой в наличност
  • Произведено от: AnelY


Вашият IP адрес е: 3.83.32.171
Copyright © 2020 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.