3 месечен пакет за развитие и успех

250.00лв

Пакетът включва:
- 4 + 1 коучинг разговори с времетраене 60 мин;
- e-mail подкрепа между разговорите;
- допълнителни материали.

Коучинг разговорите се провеждат 1 път на 2 седмици за проследяване на напредъка по процеса на развитие. В случай на необходимост, периодичността се променя спрямо темпото.
Пакетът може да се използва в рамките на 3 месеца и е според темпото на всеки човек. Дали 1 път седмично, 1 път на 2 седмици или всичките в рамките на седмица, желанието е Ваше.

Коучингът е за хора, които са готови да направят промяна и да поемат отговорност за собственият си живот. Коучингът ще ви даде възможност да се свържете отново със себе си и да упражните контрол над живота си.

Коучингът е въпрос, отговорът на който ще покаже и провокира верния път към истинското самоосъзнаване,към промяната и към свободата да направиш нещо. Обикновено, когато търсите щастието, се чувствате неудовлетворени, търсите вярната посока и решение,а коучингът е нещото, което ще помогне сами да намерите пътя, начина и действията за предприемане, за да го постигнете.

Коучингът ще ви помогне да
откриете кои малки навици ви помагат или пречат и които ще промените или затвърдите, за да вървите към успеха. Коучингът акцентира върху уменията ви, вашия потенциал и възможности.
да разрешите ежедневни проблеми;
да поставите, планирате и извървите пътя към целта си;
да направите жадуваната промяна;
да научите повече за себе си;
да поемете контрол върху живота си.

Коучингът не е съветване, не е терапия, а възможност да откриете и развиете своите силни страни.

Разговорите се провеждат онлайн скайп/месенджър и са с времетраене 60 минути или на място в гр. София, ул."Царица Елеонора" 9

Треньор, ментор и коуч: Анелия Стоилова - дипломиран коуч в Ноубъл-Манхатън Англия, Президент на София Коучинг Съпорт Група - 2018-2019

Вашият коуч е Анелия

Повече за коучинга можете да прочетете на www.Info.YourSofia.com


Добави към кошницата:

  • Модел: coach3
  • 100 Брой в наличност
  • Произведено от: AnelY


Вашият IP адрес е: 34.204.175.38
Copyright © 2019 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.