Онлайн програма "По пътя към точната цел"

50.00лв  25.00лв
Спести: 50% отстъпка

Какво е целта? - Целта е мечта, но с краен срок. Защо е толкова важно да си поставяме цел? - Защото без конкретна цел се движим по течението, живеем в рутината, понякога в недоволството. Като кораб без рул сме, на където ни тласнат вълните, натам вървим. А всъщност може и да не ни харесва.

Поставянето на цели дава посока на живота, ще знаете на къде сте тръгнали, къде точно искате да стигнете и кога сте стигнали. Поставянето на цел Ви дава контрол върху Вашия живот и поемане на бъдещето във Ваши ръце, а не в нечий други. Успоредно с удовлетворението, повишената самооценка и самочувствие, ще се освободите от голяма част от стреса, гнева и депресия дори.

Преминавайки през тази 7 дневна програма ще сложите рул на кораба и ще потеглите към Вашата посока. Всеки ден ще получавате конкретни въпроси по e-mail, отговорите на които ще ви насочват по пътя на определяне на целта така, че да бъде възможно най-изпълнима, вдъхновяваща и мотивираща за Вас. Целта не е просто нещо, към което се стремите. Целта е желан резултат, който ще подобри някой аспект на живота Ви. Дали материален, дали духовен, няма значение. Важното е след нейното постигане да се чувствате удовлетворени.

През тези 7 дни ще получите осъзнаване за възможните пречки при осъществяването им, как да ги избегнете, какво още Ви е нужно и още, и още...

А ако все още не сте наясно с коя сфера би ви било най-полезно да започнете с целеполагането, то Ви препоръчвам първо да преминете през тематичната сесия "С коя сфера да започна?". Отново онлайн, в удобно време и час. И то с 50% отстъпка.
Запишете още сега на coaching@yoursofia.com

Начални дати на програмата:
Всяко 1-во, 10-то и 20-то число на месеца.
Заявка за включване до 2 дни преди начална дата.

* Плащането се извършва по банков път или с Пощенски Паричен Превод по Еконт.

** Включването в програмата дава възможност:
- включване във всички останали онлайн програми с 50% отстъпка;
- коучинг пакети и сесии, менторство и консултации с 20% отстъпка;
- тематични коучинг сесии с 50% отстъпка;
- лекции и видео материали с 20% отстъпка.

Запиши се на: coaching@yoursofia.com - Цена 50 лв.

Последвайте ме във Фейсбук: Коучинг с Анелия
Интересна и полезна информация: www.Info.YourSofia.com

Не чакайте, запишете се сега!


Добави към кошницата:

  • Модел: kurs3
  • 200 Брой в наличност
  • Произведено от: Други


Вашият IP адрес е: 3.226.251.81
Copyright © 2019 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.