Магнитна гривна - 566 Middle

97.20лв

Магнитна гривна - 4311 Middle
Еластична магнитна гривна

Материал: Неръждаема стомана, мед, черно йониево покритие

Размер: M

Сила на магнитното поле: около 1800 гаус

Магнитна гривна - 566 Middle

Магнитите в природата са естествен компенсатор на постоянно намаляващото магнитно поле на Земята, а ползите от тяхното действие са познати още от древността. Магнитотерапията има болкоуспокояващ и противовъзпалителен ефект. Продължително носене на магнит трайно подобрява кръвообращението, преноса на кислород до всички клетки, тъкани и органи, а също така и дейността на ендокринната система и хормоналния баланс.

Wellness е международна компания, базирана във Франкфурт, Германия и оперираща в 14 държави. От 1999г. насам, MAGNETIX Wellness успешно съчетават дизайнерски бижута със силата на магнитите. Компанията е специализирани изцяло в производството на магнитна бижутерия, като за произведените продукти се използват само неодимови магнити и сила на магнитно поле най-малко 1200 гауса, познати като едни от най-силните и трайни в света. За немската компания работят международни екипи от дизайнери, а ентусиазираните клиенти са над 10 милиона.

Не се препоръчва носенето на магнитни бижута при по-дълъг контакт с вода (къпане, плуване). Възможно е да се повредят и от прафюми, кремове, дезодоранти и спрейове за коса. Препоръчва се почистване на бижутата с полираща кърпа/парче плат или с хладка вода.

*Магнитните бижута и аксесоари да не се използват и носят от хора с пейсмейкъри.

*Дръжте своите магнитни бижута и аксесоари далеч от кредитни и други карти с магнитни ленти или чипове - в близост до тях могат да ги повредят.

Добави към кошницата:

  • Модел: 6-02-566M
  • 971 Брой в наличност
  • Произведено от: MAGNETIX Wellness


Вашият IP адрес е: 18.212.90.230
Copyright © 2019 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.