Ваучер за подаръкЧесто задавани Въпроси

Осребряване на Ваучери за подарък

Ако получите Ваучер за подарък по e-mail, той ще съдържа подробности кой Ви праща Ваучер за подарък. Възможно е да има и кратко съобщение от изпращача. E-mail-ът също така ще съдържа Код за осребряване: на Вашия Ваучер за подарък. Би било добре да отпечатате този e-mail за Ваша информация. Сега можете да осребрите Вашия Ваучер за подарък по два начина.

1. Като щракнете върху изрично упоменатата връзката, намираща се в e-mail-а. Тя ще Ви отведе в страницата Осребряване на Ваучер за подарък на нашия магазин. Тогава ще трябва да си създадете сметка, преди Вашия Ваучер за подарък да е потвърден и изпратен във Вашата сметка Ваучер за подарък, готов да бъде изплатен за продукт по Ваше желание.

2. По време на процеса на плащане, на страницата, на която избирате метод на плащане ще има поле за въвждане на Код за осребряване: . Въведете Вашия Код за осребряване: там, и щракнете върху бутона Осребри. Кодът ще бъде потвърден, а сумата добавена към Вашата сметка Ваучер за подарък. След това можете да използвате тази сума за закупуване на продукт по Ваше желание.
Назад

Моля, въведете вашият Ваучер за подарък код за осребряване:
Вашият IP адрес е: 35.175.248.25
Copyright © 2019 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.