Условия за ползване

Моля, прочетете внимателно условията за използване на услугите/продуктите, представени на YourSofia.com

Когато разглеждате или използвате Магазин БИЖУ, вие потвърждавате, че сте прочели, разбрали и сте съгласни с тези Условия за ползване, както и че носите отговорност по действащото българско законодателство.

Настоящите правила и условия уреждат отношенията между YourSofia.com и всяко лице, което разглежда или се регистрира на Интернет страницата, за да пазарува или ползва предоставените услуги. YourSofia.com си запазва правото, съобразявайки се със съответните нормативни и законови изисквания, да променя Условията по всяко време, чрез обновяване на този текст. Ваше задължение е да преглеждате този текст за промени.

Достъпът до интернет магазина

Право на регистрация в YourSofia.com има всяко лице над 18-годишна възраст, което достоверно и точно предостави цялата необходима информация в процеса на регистрация, в това число и реален адрес на електронна поща.

Всеки един регистриран потребител е обвързан от настоящите общи условия за цялото време на ползване на магазина, от първоначалното влизане до напускането му.

YourSofia.com има право да събира и съхранява информация относно потребителите си, когато те използват услугите на магазина. Информацията, чрез която потребителите могат да бъдат идентифицирани, може да включва име, пощенски адрес, електронна поща, телефонен номер, както и всяка друга информация, която потребителите предоставят доброволно при ползване на услугите и ресурсите на уеб сайта.

Вие като потребител на магазина имате пълното и абсолютното право да редактирате личните си данни по всяко време.

YourSofia.com използва електронна поща за връзка с потребителите си относно въпроси и новини свързани с предлаганите продукти. YourSofia.com може да се свърже с Вас чрез електронна поща, за да Ви уведомява за специални оферти предлагани за потребителите на магазина. Вие като потребител на магазина имате пълното и абсолютното право да откажете получаването на новини, след съответната заявка.

YourSofia.com има право да променя цените на предлаганите стоки по собствена преценка, без предварително уведомяване. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на заявката на желаната стока.

При липса на складова наличност от заявената стока, в рамките на един работен ден след получаване на заявлението за покупка, потребителят се уведомява на посочения от него електронен адрес.

YourSofia.com не носи отговорност, ако потребителят е посочил неверни и/или непълни данни в направена поръчка на адрес "www.YourSofia.com”.

Възможни са корекции на цените, както и промяна в цветовете и дизайна на продуктите, за което ще бъдете уведомявани.

Публикуваната на сайта информация за размери и съответствия трябва да се тълкува като ориентировъчна. Допуска се минимално разминавания между обявените и действителните размери.

Всички обявени цени са в български левове с включен ДДС.

YourSofia.com си запазва правото да извършва всяко едно от следните действия, по всяко време с или без предварително предупреждение:
* Да ограничава, прекратява или спира Вашия достъп до всички или част от продуктите на магазина.
* Да отказваме регистрация на потребителско име, което може да се счита за обидно или системно.
* Да не изпълнява поръчка на потребител, който е злоупотребил с интернет магазина (фалшиви или фиктивни поръчки, 2 поредни отказа от поръчка).
* Да не изпълнява поръчка на потребител с отношение, накърняващо достойнството на екипа на интернет магазина и/или фирма-производител, предлагаща продуктите си в него.

YourSofia.com е подчинен на законите на Република България. За всички неуредени в тези условия въпроси се прилага действащото в Република България законодателство.

wwww.YourSofia.com се управлява от:
"Ефектобаланс" ЕООД
БУЛСТАТ: 205105085
гр. София

Назад
Вашият IP адрес е: 18.206.12.79
Copyright © 2020 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.